Disseny de joguines per Nicaragua

Fira de Joc, Nicalunya 2018

L’IES Ferran Tallada, conjuntament amb l’Associació Som Vínculos Estelí, han celebrat la seva Fira de Joc, Nicalunya 2018.

Aquesta Fira de Joc –a banda de ser una proposta lúdica per a infants i famílies del barri de El Carmel, de Barcelona– és la presentació en públic i el pilotatge dels jocs i joguines dissenyats i construïts per nois i noies del Grau Superior d’Educació Infantil en el marc del projecte d’Aprenentatge i Servei Nicalunya, Nicaragua i Catalunya pobles germans, disseny de jocs i joguines per conèixer-nos mútuament.

La Fira ha estat organitzada/animada per estudiants del Mòdul Dual i d’Animació.

Mitjançant la realització d’una acció per contribuir a què infants de Nicaragua disposin de jocs i joguines de qualitat, ens proposem promoure entre ciutadans de Barcelona l’obertura/sensibilitat cap a realitats distintes a la pròpia, tot generant ocasions per valorar-les positivament i fomentar una mirada i relacions amigables envers allò que ens queda culturalment allunyat.

El projecte vol ser un incentiu per reflexionar sobre les desigualtats d’oportunitats, contribuir a l’adopció d’actituds cooperatives que defugin el proteccionisme autocomplagut i treballar per a l’establiment de relacions equitatives que estiguin fonamentades en la reciprocitat cultural.

La col·lecció de jocs i joguines fabricats es quedarà a Catalunya on es farà servir en actuacions i projectes futurs d’Educació per a la Justícia Global.

La Fundación Vínculos Estelí de Nicaragua en construirà una rèplica per incorporar-los al seu Centre de Recursos Educatius per usar-los en escoles i en activitats familiars i comunitàries.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Quan compreu un producte heu de tenir en compte que –en aquest moment– els serveis de correus presenten restriccions o retards en els enviaments de paquets a determinats països. Si això passés amb la vostra comanda, us ho notificarem i intentarem trobar la millor sol·lució.

X