Puzzle gegant dels municipis de Nicaragua

Un altre repte! Fabricar un puzzle gegant amb tots els municipis de Nicaragua.

Cada departament, amb els seus municipis, pot ser muntat de forma independent. Però, els diferents departaments mantindran la proporcionalitat entre ells, de forma que es pugui muntar el mapa general de Nicaragua.

D’aquesta manera infants, famílies i centres educatius poden començar treballant amb els municipis del seu departament. En acabat, seguir amb els municipis dels departaments veïns i així successivament. Per donar unitat als municipis que composen un departament –i diferenciar-los dels municipis dels altres departaments–, seran pintats en diferents tons d’una mateixa gama de color.

La làser tallant i retolant
Comprovem la compaginació
Queden departaments i algun municipi per tallar

Finalment, ja l’hem tallat tot! Però…, no ens ha donat temps d’acabar-los de pintar abans de viatjar cap a Nicaragua. Ens ho endurem així i ho acabarem de pintar conjuntament amb l’equip de la Fundación Vínculos.

De nou hem comptat amb l’amable col·laboració i el mestratge dels professionals de l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Quan compreu un producte heu de tenir en compte que –en aquest moment– els serveis de correus presenten restriccions o retards en els enviaments de paquets a determinats països. Si això passés amb la vostra comanda, us ho notificarem i intentarem trobar la millor sol·lució.

X