Política de Privadesa

Política de Privadesa

Abans que res, us donem la benvinguda al web de l’Associació Som Vínculos Estelí.

L’objecte d’aquest document és exposar-vos la forma com recopilem i tractem la informació de qui navega per aquest web, la utilitza per contactar i col·laborar amb Som Vínculos Estelí o per comprar els nostres productes. Us recomanem llegir amb atenció aquesta pàgina.

En navegar aquest lloc web, reconeixeu que heu comprès i accepteu els termes i condicions que segueixen.

Qui som

 • L’Associació Som Vínculos Estelí dóna suport i acompanya cooperativament els projectes de la Fundación Vínculos Estelí, de Nicaragua. Així mateix, contribueix a difondre’ls i a cercar mitjans –humans, econòmics i de materials– per a què els projectes de la Fundación Vínculos Estelí, a Nicaragua, es puguin desenvolupar. Ambdues entitats centren la seva actuació en la facilitació de contextos de qualitat per a la infància.
 • Inscrita al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 51917
 • NIF: G66080151
 • Domicili fiscal a la ciutat de Barcelona, Catalunya.
 • web: https://somvinculos.org
 • Adreça de correu electrònic som@vinculosesteli.org

Volem fer-vos saber el nostre compromís en preservar les dades de les persones que ens visiteu, us registreu, us feu sòcies o feu qualsevulga altra aportació, de manera que només seran emprades per a les finalitats amb què han estat aportades i que seguidament anirem desgranant.

Per norma general només es cediran dades a tercers quan sigui imprescindible per atendre alguna de les vostres sol·licituds o acomplir un servei que us oferim.

Regulacions legals

L’Associació Som Vínculos Estelí ha ajustat aquest web a les regulacions legals següents:

 • Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 de abril de 2016 que es refereix a la protecció de les persones físiques (RGPD).
 • Llei Orgànica (espanyola) de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD) – Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre. 
 • Llei (espanyola) 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Quines dades personals recollim i per a què

En els formularis d’aquest web només es sol·liciten les dades personals que són necessàries per a les funcions següents:

 • aportar informacions,
 • rebre suggeriments, resoldre dubtes, o atendre qualsevulga altra qüestió,
 • establir intercanvis de col·laboració,
 • efectuar intercanvis comercials.

Si bé utilitzarem les vostres dades per donar-vos a conèixer les nostres activitats, els nostres projectes i productes o per fer-vos saber sobre iniciatives d’altres organitzacions sense afany de lucre, no seran cedides a tercers per a campanyes publicitàries.

Per emplenar qualsevol dels nostres formularis s’ha d’haver complert l’edat que marca la llei o comptar amb el consentiment per escrit de pare/mare que disposi/n de la pàtria potestat o del titular legal de la tutela.

Comentaris

Quan deixeu comentaris al web, podem utilitzar la vostra adreça electrònica per contestar-vos o per moderar els comentaris. Així mateix, es recullen les dades que es mostren al formulari de contacte, com també l’adreça IP de la persona visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena de caràcter anònim creada a partir de la vostra adreça de correu electrònic (també anomenat un “hash”) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/

Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil serà visible al públic que llegeixi del comentari.

Formularis emplenats per les persones visitants

 • Les dades aportades als formularis que empleneu –posem per cas, per fer-se sòcia/soci, el de donants o per fer-se un compte– entren a formar part de l’arxiu de dades de l’Associació Som Vínculos Estelí amb l’objecte de mantenir els contactes que són propis d’una associació: enviament de convocatòries i actes de reunions; invitacions a activitats, informacions, avisos de pagaments, rebuts, enviament d’un butlletí de l’associació…
 • Les dades del formulari de contacte s’empren per respondre o comentar les vostres sol·licituds, observacions, suggeriments,…
 • Les dades personals aportades en realitzar una comanda s’empren per a les comunicacions i gestions que s’hi refereixen.

Galetes o “cookies”

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Per a més detall, podeu consultar la política de galetes o “cookies”

Contingut incrustat d’altres llocs web

Les entrades en aquesta pàgina web, algunes vegades, inclouen contingut incrustat. Per exemple, vídeos o imatges. El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si la persona visitant estigués navegant per l’altra pàgina web on es troba el contingut incrustat.

Aquestes pàgines web on es troba el contingut incrustat poden recollir dades sobre vosaltres, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts o monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció que feu amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquella pàgina web.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Altres visitants del lloc web podrien descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Quan participeu a les nostres activitats s’entén que doneu el consentiment per a què siguin emprades imatges en què queda recollida la vostra participació. En el ben entès que l’Associació Som Vínculos Estelí es compromet a fer un ús respectuós d’aquestes imatges i només en relació amb les finalitats de l’associació.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, aquest comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Si registreu un compte en aquest web també emmagatzemem la informació personal que ens proporcioneu. Això és per poder-vos oferir el servei com a usuària/usuari. Podeu veure, editar o suprimir la vostra informació personal en qualsevol moment amb l’excepció del canvi del nom d’usuària/usuari que cal mantenir el mateix. Som Vínculos Estelí com administradora de la pàgina web també pot editar aquesta informació.

Quan ens feu una donació també guardarem les vostres dades amb la finalitat d’informar-vos de les nostres novetats. En qualsevol moment, podeu demanar-nos que deixem d’enviar-vos informació i que esborrem les vostres dades dels nostres arxius.

Les dades de sòcia/soci es conservaran tot el temps que la persona en sigui i un parell d’anys més tard des que se n’hagi donat de baixa. Aquests dos anys de marge són en previsió de gestions que encara calgui resoldre amb la persona sòcia que s’ha donat de baixa.

Les dades proporcionades per a la compra dels productes que ofereix la nostra botiga es retindran fins que expirin les terminis legals de conservació de dades d’intercanvis comercials.

Amb qui compartim les vostres dades

Cap de les dades aportades en qualsevol dels formularis d’aquest web –dades de sòcia/soci, dades de donant, susbcripció a butlletí, obertura d’un compte, comentaris, suggeriments o altres aportacions– (actuals o que es puguin crear més endavant) no seran emprades ni entregades a tercers per a finalitats publicitàries.

Els comentaris dels visitants són comprovats mitjançant un servei automatitzat de detecció de brossa.

Si sol·liciteu un reinici de contrasenya, l’adreça IP s’inclourà en el correu electrònic de reinicialització.

Aquesta web està allotjada a Strato (www.strato.es). Podeu consultar la seva política de privadesa.

Strato utilitza la tecnologia de seguretat estàndar d’internet o capa de connexió segura SSL (pel seu nom en anglès). Aquesta connexió segura garanteix que les comunicacions i dades entre el teu navegador i el servidor (Strato) viatgen de forma xifrada i encriptada. És a dir, no podran ser espiades ni robades per terceres persones. T’has fixat en la icona del candau que hi ha a la barra de l’adreça d’aquesta web? Aquest candau ens indica que una connexió web utilitza el protocol SSL, de manera que és segura.

Per al desenvolupament del lloc web utilitzem WordPress i extensions com Elementor o WhoCommerce que ens ajuden a crear contingut, a gestionar serveis i en altres funcionalitats. Aquestes plataforma i extensions no recullen dades de les persones visitants.

Per acomplir algunes funcions del web, utilitzem serveis externs que poden recopilar les vostres dades. Es tracta dels següents:

Protecció de dades

L’Associació Som Vínculos Estelí es compromet a respectar la confidencialitat de totes les dades aportades per les persones usuàries; a utilitzar-les per a les finalitats per a les que han estat recaptades; com també, a adoptar les mesures per preservar-les de qualsevol alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Les persones usuàries donen fe de la veracitat de les dades aportades i es comprometen a notificar canvis en cas que es produeixin.

Acceptació i consentiment

L’acceptació d’aquesta política de privadesa per part vostra comporta la confirmació d’haver estat informat/da sobre com l’Associació Som Vínculos Estelí recopila i tracta les vostres dades personals, com també l’aceptació i consentiment per a què siguin recollides i tractades de la forma i amb les finalitats que estan exposades en aquest document.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

 • Teniu dret a saber per a què es necessiten les vostres dades personals i quant de temps es guardaran.
 • Teniu dret a accedir a les dades personals que ens heu facilitat. Així que si teniu un compte en aquest lloc web, hi heu deixat comentaris o heu emplenat algun dels formularis, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals. El fitxer us serà tramès en el termini màxim d’un mes a partir de la data que ens ho heu sol·licitat. S’hi inclouran totes les dades que ens hagueu proporcionat.
 • Teniu dret a completar, corregir, suprimir o bloquejar les vostres dades personals sempre que ho desitgeu. La supressió o el bloqueig seran factibles sempre que no es tracti de dades imprescindibles per a serveis que volgueu seguir gaudint o que ja no sigui vigent el termini legal durant el que aquestes dades s’hagin de conservar.
 • Si ens doneu el consentiment per processar les vostres dades, teniu el dret de revocar aquest consentiment i suprimir les vostres dades personals, sempre que no siguin imprescindibles per al servei que ens hagueu sol·licitat o que ja no sigui vigent el termini legal durant el qual aquestes dades s’hagin de conservar.
 • Sempre que no siguin imprescindibles per al servei que ens hagueu sol·licitat, podeu oposar-vos al processament de les vostres dades.
 • També podeu demanar que sigui Som Vínculos Estelí qui esborri qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que sigui obligat conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Per exercir aquests drets, poseu-vos en contacte amb nosaltres. 

Contacte

Per a qualsevol qüestió relacionada amb la privadesa de les vostres dades, poseu-vos en contacte en aquesta adreça de correu electrònic som@vinculosesteli.org  Si us plau, a l’Assumpte indiqueu Protecció de dades.

Possibles canvis en aquesta política de privadesa

L’Associació Som Vínculos Estelí es reserva el dret a modificar aquesta política de privadesa per adaptar-la a novetats legislatives.

Si es produeix alguna modificació, ho anunciarem abans de posar-la en pràctica.

Redactada el 23 de gener de 2021

Quan compreu un producte heu de tenir en compte que –en aquest moment– els serveis de correus presenten restriccions o retards en els enviaments de paquets a determinats països. Si això passés amb la vostra comanda, us ho notificarem i intentarem trobar la millor sol·lució.

X